Most itt van:

Elite Fitness, futópad, kondigép, szobabicikli, elliptikus tréner

Aktuális ajánlatainkat tekintsék meg
új weblapunkon!
elite-fitness.hu 

Jó ha tudja...

Néha nehezen igazodunk ki az edzésformák és a gépek garmadája között, pedig, ha tudjuk, mit szeretnénk elérni, könnyen szűkíthető a lehetőségek köre. Azok a hétköznapi dolgos emberek, akiknek nincs idejük edzőterembe járni, gyakran és szívesen választanak futópadot testük átmozgatásához.
Bővebben...
 

Ha egy kisebb lakásban élsz bizony nem könnyű megtalálni a megfelelő mozgási formát, mellyel edzésben tudod tartani magad. De ha nem szeretnél olimpiai csúcsokra törni, akkor egy jól kialakított és hasznos funkciókkal felvértezett futógép is igen csak jó választás lehet.

Bővebben...
 

Téves elképzelés, miszerint a futópadozás csak bemelegítésnek alkalmas és nem lehet vele látványos fogyást, vagy alakformálást elérni. Természetesen önmagában a futópad használata nem elegendő, ahogyan más edzésforma sem.

Bővebben...
 

Bár a nyári tikkasztó melegben elővigyázatosabban kell edzeni, futópadozni, azért a megszokott edzéstervet nem szükséges sem csökkenteni sem felborítani. Egyszerűen csak figyeljünk oda jobban a megfelelő mennyiségű folyadék bevitelére, amikor a futópadon vagyunk.

Bővebben...
 

A futópados edzés megfontolt választás annak, aki régen edzette testét vagy jelentős mennyiségű fogyást szeretne elérni. Nem kell és nem is szabad rögtön magasra téve a lécet, órákat futópadozni, az első napokon a futópadon elegendő 15-20 perc s ezt kell fokozatosan emelni, hogy néhány hét alatt elérjük az 1-1.5 órát.

Bővebben...
 

A szobabicikli otthonunkban

Egy szobakerékpár beszerzése után a legfontosabb teendő az, hogy hova fogjuk helyezni a megvásárolt eszközt. Mai cikkünkben jótanácsokkal látunk el a szobabicikli tárolásával kapcsolatban.

Bővebben...
 

Pulzusszám alapú edzés futópadon

A futópadok világában számos edzésforma és edzésterv található, melyet követhetünk annak érdekében, hogy jobb kondiba kerüljünk.  A rendszeres futás számos előnyökkel jár, ezért jó ha heti 3-4 alkalommal ráállunk a futópadra. A pulzusszám alapú edzésmódszerek rendkívül népszerűek a futni vágyók körében.

Bővebben...
 

A fittentartás legjobb módja, az evezőpad

A kutatások és felmérések egyöntetűen azt mutatják, hogy az evezés a második legizzasztóbb módja a testedzésnek és a testépítésnek. A fizikai terhelhetőség ily módja rendkívül eredményes és látványos is. 

Bővebben...
 

Lapos has gyorsan haspad segítségével

A has az egyik legkényesebb és legszembetűnőbb felület a testünkön. Ezért ha picit elengedjük magunkat evés vagy mozgáshiány tekintetében észrevétlenül tudnak a kilók gyarapodni. Ha változtatni szeretnél alakodon és a nyári strandolás közben nem szeretnéd magad feszélyezve és kínosan érezni a haspad bizony nagy segítség lehet számodra.

Bővebben...
 

Edzésprogramok pozitívumai futópadon

Futópados edzéseid során biztosan találkoztál már a futópad computerében található edzésprogram valamelyikével. Hogy az edzés sikeres és töretlen maradjon érdemes nem egy programnál leragadni, hanem minél többet kipróbálnod idővel. 

Bővebben...
 

Fogyás a szobabicajoddal!

Ahhoz, hogy komoly és meggyőző eredményt tudj a szobabicajoddal elérni érdemes jó pár tanácsot megfogadni. Ha kezdő vagy a szobakerékpár használata területén pár jó ötlettel máris enyhíteni tudsz a fogyókúra  nehezebb időszakain. 

Bővebben...
 

Amit mindenki bátran használhat: ellipszisjáró

Ha szeretnél rendszeresen mozogni, vagy szeretnél a családod számára egy otthoni fitnessgépet az ellipszisjáró más néven elliptika hasznos és kitartó társ lehet a mindennapokban.

Bővebben...
 

Tartsuk karban futópadunkat!

Miután sikerült beszereznünk egy olyan futópadot, amiről úgy gondoljuk, hogy jó hasznát vesszük nem szabad elfednünk azt, hogy érdemes karbantartani a hosszú élettartam érdekében! Ha hasznát szeretnéd venni még sok-sok év után is futópadodnak a legfontosabb karbantartási teendőket ne hanyagoljuk el!

Bővebben...
 

Az evezőpad, mint összetett fitnessgép

Az evezőpad, mint hatékony fitnesseszköz nagyon rég a fitnesspiacon található. Máig rengetegen használják és azok száma is folyamatosan emelkedik, akik otthonukba szereznek be egy hosszú élettartamú megbízható márkájú terméket. A test minden fontosabb izmát megmozgatja, ráadásul a fogyókúrában is hatékony partner. Rendkívül összetett edzésmódszerei gyökeresen megváltoztathatja életed, ha kellő komolysággal állsz az edzéshez.

Bővebben...
 

Szobakerékpározás, mint egészségjavító mozgásforma

A szobabicajozás számos pozitív egészségügyi és alakformáló hatást gyakorol az edzeni vágyó személyek szervezetére. Napjaink egyik legnépszerűbb kardioeszköze, mely jobbá teszi az életed minden tekintetben.

Bővebben...
 

Futópados edzés okosan!

A futás a mindennapi ember természetes és alapvető mozgásformája. Ha valaki szeretne változtatni életstílusán és elkezdi a rendszeres testmozgást beépíteni életébe, a futópaddal biztosan találkozni fog.  Akár gyalogolunk, kocogunk, vagy erőltetett tempót diktálunk egyiket sem lehet félvállról venni, mert sérüléstveszélyt rejt magában minden gyakorlat ha nem figyelünk, ezért alkalmazzunk pár tippet mai cikkünkből.

Bővebben...
 

Milyen egy tökéletes haspad számodra?

Az edzésben használt kisebb fitnesskellékek között különösen fontos megismernünk a haspadot, ha arányosan izmolt, egészséges testet szeretnénk magunknak kiharcolni a rendszeres edzéssel és testmozgással. A hasnál van a legegyöntetűbb válasz az emberek körében, mikor azt kérdezik milyen hasat szeretnénk. A válasz mindenki szájából azt, hogy keményet és laposat, lehetőleg kockásat!

Bővebben...
 

Minden, amit a vibrációs gépről tudni kell!

A vibrációs tréner az egyik olyan eszköz, amit érdemes kipróbálni, mivel nemcsak népszerű, de izgalmas fitnesseszköz is egyben! A rajta végzett gyakorlatok számottevő előnyökkel járnak, mivel nem csupán jobb kondiba hoz, de egészségünkön is képes és tud is javítani.

Bővebben...
 

Gyorsító edzéspraktika a futópadon!

Legyen bármilyen is az időjárás, legyen akár decemberi hóesés vagy augusztusi kánikula, a futópad minden időjárási körülmények között jól használható és nem fogjuk magunkat kellemetlenül érezni rajta. Egy két gyorsító edzéspraktika ismerete csakis a javunkra válhat, mivel egészségünket és kondiciónkat is nagy mértékben javítja.

Bővebben...
 

Hatásos edzésterv evezőgéphez!

Az evezőpad kevésbé népszerű kardioeszköz, mint a futópad vagy szobabicikli! Pedig az evezőgép nagy segítség lehet azok számára, akik erősödni szeretnének, de még a fogyókúrában is hatékony partner lehet. Egy jó edzésterv megalapozhatja azt, hogy rendszeres testmozgást végezz, ráadásul jó program lehet a szabadidőnk eltöltésénél is.

Bővebben...
 

Futópados zsírégetési tanácsok!

Azt biztosan mindenki tudja, hogy a futópad a legnépszerűbb kardiogépek listájának az élén áll már sok-sok éve. Egyre többen használják több ok miatt is, de a fogyás és a zsírégetés miatt különösen sok edzeni vágyó választja magának a futópadot, mert ebben lát hatékonyságot céljai elérése érdekében.

Bővebben...
 

Haspaddal az elhízás ellen!

Ha a fitnesspiacon lévő gépeket szeretnéd szemügyre venni az egyik legjobb választás a haspad lehet. Azok számára főleg nagy előny, akik ülő munkát végeznek, ráadásul hosszú hosszú munkaidőben! A haspad használatával akár napi 10-15 perc edzés is rendkívül hasznos lehet!

Bővebben...
 

Mit hozhat ki belőlünk a vibrációs gép?

Ha szeretnél formálni az alakodon vagy szeretnél pár kilót lecsípni kilóidból a vibrációs gép ebben nagy segítségedre lehet. A pozitív tapasztalatok és a vibrációs gép látványos eredményei tömegeket mozgat meg nap mint nap.

Bővebben...
 

Tipikus hibák, amiket elkerülhetsz a futópadon!

A futópadnak természetesen sokkal több előnye van, mint hátránya. Többek között sokan az időhiány miatt szereznek be egy futópadot a lakásba, mások az időjárási viszonytagságokat kerülik ki vele. Ugyanakkor nemcsak a szabadban, hanem a futópadon is érhetnek kellemetlen sérülések, ha nem tartunk be pár hasznos tanácsot. 

Bővebben...
 

Adjuk le a kilókat lépcsőzőgép segítségével!

Ha még kezdő vagy a kardiogépek használatában, biztosan észrevetted, hogy számos lehetőséged és módod van arra, hogy megszabadulj a fölösleges kilóidtól. Ha kalóriaégetésről van szó vitathatatlanul az egyik legjobb eszköz céljaid elérésére a lépcsőző-vagy taposógép.

Bővebben...
 

Fedezd fel az elliptikus tréner előnyeit! 

Az elliptikus trénerek napjaink egyik legmodernebb és leginnovatívabb fitnessgépe. Nagyon sokan távoztak az elliptikától pozitív tapasztalatokkal, mivel edzéstervei nem terhelik az ízületet és fejlődés tekintetében is gyors eredményeket tud felmutatni.

Bővebben...
 

Hogyan eddz változatosan a futópadon?

A futás az az egyik mozgásforma, amely a legsokrétűbb módon segít szervezetünk pozitív irányba való haladásában. Nemcsak hogy az állóképességet fejleszti kitűnő eredménnyel, de közben még zsírt is égetünk vele, valamint izmainkat is gyors ütemben képes szálkásítani.

Bővebben...
 

Evezőgépek a kardioedzésben!

A mai fitnesstermekben és az otthonokban is igen népszerű az evezőgép használata. Az evezőgép népszerűsége cseppet sem meglepő egy gyakorlott testedző számára. Aki már próbálta csakis pozitív tapasztalatokkal távozott mellőle.

Bővebben...
 

A futópadkarbantartás alapjai

Köztudott, hogy a futópad napjaink egyik legnépszerűbb fitnesseszköze. Miután beszereztünk egy futópadot, ami számunkra megtetszett és úgy gondoljuk, hogy elérhetjük vele a kitűzött célokat, az edzésen kívül a karbantartására is ügyelnünk kell.

Bővebben...
 

Miért az ellipszisjáró?

Az ellipszisjáró a kardiogépek egyik legújabb tagja, mely segítségünkre lehet céljaink elérésében a testedzés során. A futást imátáló mozgáskultúrával próbálja testünket fejleszteni és karbantartani káros hatások nélkül. Az ízületeket és testet teljes mértékben védi, így azok is bátran használhatják, akik kisebb sérüléssel bajlódnak. 

Bővebben...
 

Hozz ki a legtöbbet futópadodból! 

Napjainkban sajnos egyre kevesebb idő jut magunkra, így a rendszeres testmozgásra is. Ezért ha alkalmunk van rá érdemes beszerezni egy megbízható futópadot, így ha kevés a szabadidőnk akkor is be tudunk iktatni napi szinten 20-30 perc edzést a futógépen.

Bővebben...
 

Haspaddal a feszes hasizomért

A haspad, mint hatékony fitnesseszköz segítségünkre lehet abban, hogy hasunk feszes és formás legyen. Ha szeretnénk mindezt elérni rövid időn belül, akkor egy haspad beszerzése jó ötlet lehet mindenki számára.

Bővebben...
 

Aerob edzés evezőgéppel

Az evezőgépek a crosstrénerhez hasonlóan  minden nagyobb izomcsoportok átmozgatását biztosítják az edzésen belül. Használata testünkre jótékony hatással van, nemcsak a fogyás, hanem az izomnövekedés tekintetésben is.

Bővebben...
 

5 étel, mely fiatalít és 5 étel mely gyorsítja az öregedést!

Az öregedés, mint természetes életfolyamat sajnos megállíthatatlan folyamat. Az öregedés mértéke viszont nagyon is befolyásolható azzal, hogy mennyit mozgunk és milyen egészségesen táplálkozunk.

Bővebben...
 

A vibrációs edzés hatásai

A vibrációs gépek, mint hatékony edzőgépek hosszú múltra tekintenek vissza. Először az orosz űrprogramokban kezdték el alkalmazni ,mivel az űrhajókos nagy fizikai terheltség alatt voltak.  A vibrációs gépeket azért alkalmazták, hogy a csontsűrűség és az izomerő szinten legyen tartva. A vibráció a lábaktól kezdődik és ezek keresztül terjed át az egész testünkre. 

Bővebben...
 

Futópados edzésprogramok

A futópadon való edzés több szempont alapján variálható. A legfontosabb azt leszögeznünk, hogy milyen célokat szeretnénk elérni. A legfontosabb, hogy eredményes és sérülésmentes legyen az edzés. Ebben számos edzésterv és hasznos tipp van a segítségünkre.

Bővebben...
 

Az evezőpad előnyei

A fitnessgépek világában az evezőpadok sokak számára kevésbé népszerű edzőgép, mint a futópadok vagy a szobabicikli. Viszont egyre többen ismerik fel, hogy az evezőgépeken számos gyakorlat végezhető, ezáltal szervezetünk számára hatékony mozgásformát tudunk biztosítani.

Bővebben...
 

A futópadok népszerűsége

Bizonyított tény, hogy a futópadok az 1990-es évektől  az otthoni eladásokban az élen járnak a fitnessgépek eladási listáján. Ezt az előkelő helyezést azóta is töretlenül tartja. Az, hogy a futópadok napjainkban is ennyire népszerűek több dolognak is köszönhető.

Bővebben...
 

Futópad otthonunkban!

Ha azt szeretnéd, hogy a futás örömeit és jótékony hatását nem csupán a szabadban vagy az edzőteremben élveznéd jó ötlet otthonunkba megvásárolni egy futópadot. Akár sétához, kocogáshoz vagy egy nagyobb tempójú futáshoz is hasznos és kitartó barát lehet egy otthonra vásárolt futópad, amit akár az egész család használhat.

Bővebben...
 

Amit az ellipszisjáróról tudni kell!

Az ellipszisjáró mára az egyik legnépszerűbb fitnessgép a sportolni vágyók világában! Mind az edzőtermekben, mind az otthonokban egyre gyakrabban előforduló eszköz. A népszerűsége több pozitívumból is fakad. Mai cikkünkben megtudhatod, hogy miért érdemes az elliptika mellett döntened.

Bővebben...
 

Az ideális haspad

A fitnessgépek világában fontos szereplőként tekintünk a haspadra. Egy kezdő edzeni vágyó számára is fontos eszköz lehet arra, hogy testünket pozitív irányba tereljük. Mivel a hasizom minden nap megdolgozható, így napi 10-15 perc edzés is elég lehet egy haspados edzés során. 

Bővebben...
 

Lépcsőzőgépes edzés biztonságosan és szabályosan

Napjainkban a lépcsőzőgépes edzés népszerű és hatékony módja testünk karbantartására és az állóképességünk növelésére. Ahhoz, hogy biztonságos és szabályos legyen az edzésbe fektetett idő nem árt, ha pár tanácsot megfogadunk, így zavartalanul folyhat a taposógép használata.

Bővebben...
 

Futópados edzés motivációi

Napjaink elfoglalt és időhiányos világában sajnos egyre kevesebb időt szánunk magunkra, főleg az egészségünk megőrzésére. Sokan mégis szeretnének tenni azért, hogy megjelenésük és egészségük tökéletes legyen.  A mindennapi, de legalább heti 3-4 testmozgás segítségünkre van abban, hogy jó megjelenésünk és közérzetünk legyen. A motiváció fenntartása ezért rendkívül fontos eszköz abban, hogy elérjük céljainkat.

Bővebben...
 

Futóedzés tudatosan

Tipikus, hogy a kezdő futóedzők nagyon hamar szeretnének gyors eredményt elérni, ezért az edzés során túl gyors tempót diktálnak. Mai cikkünkben kezdők és haladók számára szeretnénk hasznos tippet nyújtani, hogyan végezzük tudatos és eredményesen futóedzéseinket.

Bővebben...
 

Evezőgép otthonra

Egy evezőgép vásárlása során természetesen az a legfontosabb szempont, hogy kalóriát égessünk és izmainkat növeljük. Emellett nem elhanyagolható érv a az evezőpad mellett, hogy nagyon kevés helyet foglal a lakásban, valamint elérhető áron be lehet szerezni akár otthonra is. 

Bővebben...
 

A vibrációs gépekről

Az elmúlt időszakban a vibrációs gépek virágkorukat érik. Napról napra több edzőteremben és lakásban találhatjuk meg ezeket a nagyszerű és egyszerű fitnessgépeket. Rendkívül mutatós és stílusos gépek így jótékony hatásuk mellett ezzel is csábítják a vásárlókat.

Bővebben...
 

Edzésformák futópadon

Mai cikkünkben a legfontosabb edzésprogramokat szeretnénk bemutatni, melyet futópaddal végezhetsz.  A legfontosabb, hogy olyan programokat használj edzés során, mely kifejezetten arra a célra van, melyeket meg szeretnél valósítani  a futópados edzéssel. 

Bővebben...
 

Biztonságos edzés futópadon

Ha futópadon szoktál edzeni gyakran előfordul, hogy kisebb sérüléseket szenvedsz. Gyakori, hogy a futópadon félrelépünk, vagy testtartásunk nem helyes. Ez a cikk segítségedre lesz abban, hogy a futás biztonságos és szabályos legyen.

Bővebben...
 

Miért érdemes futópadba fektetni?

Futópadvásárlás során gyakran merül fel a kérdés, hogy miért érdemes beruháznunk erre a népszerű fitnesseszközre. Napjainkban egyre többen törekednek arra, hogy egészséges életmódot éljenek, ezért a helyes táplálkozás mellett a rendszeres sportolás is kifejezetten előnyünkre válik.

Bővebben...
 

A Robust T2 futópadról

Mai világunkban számos gyártó és típus szerint választhatunk magunknak olyan futópadot, mely ideális otthonunkba.  Mai cikkünkben a Robust T2 modellről írunk, mivel megfizethető áron kínálja termékeit, emellett pedig meglepően jó paraméterekkel bír.

Bővebben...
 

A lépcsőzőgép, mint hatásos kardioeszköz

A lépcsőzőgép amit a neve is elárul a lépcsőzést imitáló fitnesseszköz.  Hatását tekintve leginkább a comb és a fenék izmait fejleszti. Az erőteljes edzés hatására a pulzus is megnövekedik, míg az izmok dolgoznak, így a zsírégetés rendkívül hatásossá válik.

Bővebben...
 

Evezés, mint edzésmódszer

Az evezőpad napjainkban kicsit háttérbe szorult a fitnessgépek vásárlása során, mégis az egyik leghatásosabb módja annak, hogy testünket a legjobb kondiban tartsuk. Küllem és gyártó tekintetében is rendkívül széles palettáról válogathatunk, ha evezőgépet szeretnénk vásárolni otthonunkba. 

Bővebben...
 

Futópadvásárlás okosan

Futópadvásárlás során az egyik legfontosabb indok az egészség megőrzése, önmagunk fitten tartása, mások pedig súlyfeleslegüket szeretnék ily hatásos módon leadni.  Tény, hogy a futópadon való edzés az egyik legnagyobb kalóriagyilkos edzésmódszer. Nem kevés kitartás és folytonos edzés szükséges ahhoz, hogy gyors és hatásos eredményt érjünk el. Most azok számára szeretnénk segítséget nyújtani, akik eljátszottak már a gondolattal, hogy beruháznak egy futópadra vagy tervben van egy otthoni használatra szánt futógép.

Bővebben...
 

Regenerálódás szénhidráttal és fehérjével

Egy kiadós edzést követően természetesen a szövetek és az izomrostok sérülnek. A sportolni vágyó kezdők számára ez a folyamat még kellemetlenebb, mivel erőteljes izomlázzal járó folyamat. Ez egy teljesen normális és mindennapos folyamat, ezért ne ijedjünk meg tőle inkább keressünk rá módokat, hogyan enyhülhet az izomláz valamint testünk számára biztosítanunk kell a gyors regenerálódást is.

Bővebben...
 

Edzés a karcsú derékért

A karcsú derék napjaink egyik legtermészetesebb  dolga a nőies megjelenésnél. Ahhoz, hogy a derék szép és lapos legyen többet kell tenni, mint gondolná az ember. Sajnos az egyik legkényesebb testtáj, mivel hízás esetén itt rakódik le a legtöbb zsírfelesleg. 

Bővebben...
 

Antioxidánsok szerepe az edzésnél

A vitaminok és antioxidánsok szerepe az aktív mozgást végzők körében rendkívül fontos. Napi edzésünk során jótékony szerepe van abban, hogy a fogyást segítse, valamint az izmok növekedését is nagymértékben segíti. A tápanyagok tökéletes beépülését és feldolgozását is elősegíti.

Bővebben...
 

Koncentráció edzés során

A tökéletes eredmény szempontjából természetesen nem mindegy, hogy mennyire figyelünk  az edzésünk során. A fitnessgépekkel való edzés során akkor végezzük el a feladatokat tökéletesen, ha 100% odafigyeléssel és koncentrálással végezzük el a napi feladatainkat.

Bővebben...
 

Diétázzunk fehérjével!

Az egészséges életmód egyik legmeghatározóbb eleme a helyes táplálkozás,a rendszeres testmozgás mellett. Nem csupán a testépítők számára, hanem a fogyni vágyók számára is egyik legfontosabb a helyes fehérjebevitel.

Bővebben...
 

A futópad teljesítményének kihasználtsága

 Ha futópadot készülünk vásárolni, egyik legfontosabb szempont a futópad végsebessége. Egyes márkák és típusok között hatalmas lehet a különbség, ezért fontos, hogy legyen egy elképzelésünk.

Bővebben...
 

Túlzott terhelés edzés során

 Edzés közben, mialatt végezzük az adott napra tervezett gyakorlatainkat természetesen nem mindegy, hogy milyen mértékben, milyen intenzitással végezzük el a feladatot. Az intenzitás mértéke attól függ, hogy az edzésre szánt időtartam során a megmozgatni kívánt izomcsoportok mennyi és milyen mértékű munkát végeznek. 

Bővebben...
 

Az evezés, mint edzésforma

Az evezés, mint edzésforma egyre gyakoribb és népszerűbb edzésformává vált az évek során. Nem csupán erősíti a hátizmokat, hanem segítséget nyújt abban is, hogy a gerincproblémákkal küzdőknek enyhüljenek fájdalmai, mivel a gerinc mentén és mellett futó hátizmokat igen gyorsan és hatékonyan erősíti.

Bővebben...
 

Amit a zsírégetésről tudni kell

 Ha arra az elhatározásra jutottunk, hogy szeretnénk leadni magunkból pár centit fontos tudnunk, hogy a zsírégetésnek is megvannak a maga szabályai. Általában minden egyes zsírégető feladatnak az a lényege, hogy minél több kalóriát égessünk el edzés és fogyókúra alatt, viszont ezt úgy kell elérnünk, hogy a zsírmentes izomtömegünkből ne veszítsünk. 

Bővebben...
 

Otthoni edzés 

Az otthon való edzés nemcsak kényelmes, de nem is kell az edzőterv nyitva tartásához alkalmazkodnunk. Ha testünket otthon edzzük,mellette még számos más dologra is szentelhetjük szabadidőnket, mivel egy pl. futópados edzés közben nézhetünk tévét, de az edzőteremig és hazafele tartó utunkat is megspóroljuk. 

Bővebben...
 

Edzés előtti nyújtás

Az edzés előtti nyújtást mindenképp végezzük el, akármilyen sportot is űzünk. Akinek otthonában futógép van, vagy pedig az edzőteremben gyakran használ futógépet, különösen fontos az alapos nyújtás edzés előtt.

Bővebben...
 

Edzés és helyes táplálkozás

Miután elhatároztuk magunkban, hogy be szeretnénk építeni mindennapjainkba a rendszeres testmozgás rendkívül fontos utánajárnunk annak is, hogyan táplálkozzunk ezután, hogy a számunkra tökéletes formát elérjük.

Bővebben...
 

Futópadot a lakásba!

Már több cikkünkben is közöltük, hogy a futásnak és a futópadhasználatnak milyen jótékony hatásai vannak szervezetünkre. Mai cikkünkben tanácsokat szeretnénk nyújtani azok számára, akik már elhatározták magukat egy futópad beszerzésére. 

Bővebben...
 

Izomnövelés evezőgéppel

Evezőgépes edzéseink során nem csupán kalóriát tudunk égetni, hanem megfelelő használat során jelentős izomtömeget is magunkra tudunk építeni. Ehhez természetesen speciális edzésterv szükséges, tudatában kell lennünk annak, hogy végezzük napi-heti gyakorlatainkat. 

Bővebben...
 

Futópadunk és a garancia

Ha futópadunk vásárlása során nincs lehetőségünk hozzá értő szakemberhez fordulni vagy tanácsok kérni az egyik legfontosabb vásárlási tényező a garancia.

Bővebben...
 

Hogyan fogyhatsz szobabicajjal?

Napjainkban egyre többen használják a szobabicikli-t, mivel hatékony edzést nyújt minden fogyni vágyó számára. Hogy edzésünk tartós és hatékony legyen le kell fektetnünk pár elvet, hogyan és milyen módon vagyunk képesek a tartós fogyást fenntartanunk. 

Bővebben...
 

A lépcsőzőgép hatásai szervezetünkre

Mai cikkünkben a lépcsőzőgép jótékony hatásait mutatjuk be, hogy miért is rendkívül hatásos szervezetünkre. Egy kiadós edzés során izmaid kellő terhelést kapnak, és pulzusod is kellően felszökik ahhoz, hogy a kalóriaégetés kellőképp hatásos legyen.

Bővebben...
 

Égessünk kalóriákat lépcsőzőgéppel!

A lépcsőzőgépes gyakorlatok végzése rendkívül jótékony hatással van szervezetünkre. Külön fontos kiemelnünk, hogy nemcsak olcsó megoldást jelent számunkra a lépcsőzőgép, mint fitnesseszköz, hanem rendkívül hatásos módja annak, hogy lecsípjünk pár centit a nemkívánatos helyekről. 

Bővebben...
 

 5 ok, amiért érdemes a szobabiciklit használnunk

 Napjainkban a szobakerékpár vásárlás egyre jobban elterjedt, mivel számos jótékony hatása mellett nem jelent megterhelő anyagi beruházást és kis helyen is elfér lakásunkban.

Bővebben...
 

Evezőpados gyakorlatok biztonságosan

Evezőpados gyakorlatok végzése közben gyakran merül fel a kérdés, hogyan tudjuk biztonságosan viszont kellő eredménnyel végezni gyakorlatainkat. 

Bővebben...
 

A lépcsőzőgép előnyei

A lépcsőzőgép, mint fitnesseszköz az egyik legegyszerűbb és legolcsóbb módja annak, hogy testünket karbantartsuk és a felesleges kalóriákat elégessük. 

Bővebben...
 

Az evezőpad pozitív hatásai

Az evezőpad, mint fitnessgép főleg az edzőtermekben fordul elő, valószínűleg azért mert egy futógép vagy egy szobakerékpát kisebb helyet foglal el és könnyebben mozgatható, szállítható. Viszont mára már léteznek olyan evezőgépek, melyek összecsukhatóak, így a helyhiányban szenvedők ezt a problémát már orvosolni tudják. 

Bővebben...
 

Az ellipszisjáró előnyei

Az ellipszisjárók viszonylag új termékek a fitnessvilág területén. Használata rendkívül hatásos, ezért bátran kínáljuk minden edzeni és fogyni vágyók számára. Nők és férfiak számára kiváló testedzés, hiszen a fenék és lábizmok karbantartása és edzésére tökéletesen  alkalmas; valamint a kar izomzatára is megfelelően hat. 

Bővebben...
 

Futógépes edzésterv kezdőknek

A futópadot nemcsak megvásárolnunk, de használnunk kell testünk formálásához, jobb közérzetünk eléréséhez. Ha már elértél arra a szintre, hogy legalább 3 alkalommal a futógépre állsz hetente, viszont unalmassá vált edzésed, számos tervet készíthetünk, hogy a futópados edzés hangulatossá váljon.

Bővebben...
 

Hibák futópados edzés során

 Futópadunk használata közben gyakran elkövethetünk olyan hibákat, mely során gyakorlatunk szabálytalanná válik vagy sérülésveszély fenyegethet. Ezúton szeretnénk segíti abban, hogy elkerüljük az esetleges problémákat és edzésünk hatásos legyen.

Bővebben...
 

Hasznos tippek futópados edzéshez

Futópadunk használata közben gyakran érezzük, hogy monoton munkát végzünk. Hasznos tippek és tanácsok vannak arra, hogyan tudjuk feldobni edzésünket, ezáltal a futás változatos és kevésbé unalmas lesz. 

Bővebben...
 

Szobabiciklizés tudatosan

A szobakerékpár vásárlása után sokan azonnal akarnak azonnal gyors, látványos eredményt elérni. A túlbuzgóság miatt gyakori a sérülés, ezért meg kell birkóznunk a gondolattal, hogy a türelem és fokozatos, de egészséges arányú teljesítménynövelés minden edzés alapja.

Bővebben...
 

Helyes testtartás szobabicikli használata közben

 Mielőtt szobabiciklinkre pattannánk előtte nem árt tisztázni pár dolgot, hogyan használjuk helyesen a szobakerékpárunkat. Ez rendkívül fontos, mivel a helyes testtartás minden edzésgyakorlatnál alapkövetelmény.

 

Bővebben...
 

Szobabicikli vásárlási tanácsok

A szobabicajunk megvásárlása során rendkívül sok tényezők kell figyelembe vennünk, mivel nemcsak egy-két hónapra szóló beruházás, hanem sok-sok évre is tervezhetünk vele megfelelő választás esetén.

 

Bővebben...
 

Futópadunk karbantartása

Miután megvásároltuk futópadunkat használata során egy kis időt rá kell szánnunk karbantartására, hogy használata problémamentes legyen.

Bővebben...
 

Futópados edzéstanácsok:

A kardioedzés egyik bevált formája a futópados edzés. Számtalan jótékony hatása van, ha testünket heti 3-4 alkalommal legalább terheljük.

Bővebben...
 

A futópadhasználat előnyei:

Napjaink felgyorsult világában sajnos egyre kevesebb lehetőség adódik arra, hogy testünket rendszeresen karbantartsuk, így jó ötletnek tűnik otthonra beszerezni egy számunkra szimpatikus fittnessgépet! 

Bővebben...
 

Nátha ellen

Nátha ellen

Inhalálás kamillavirággal, kámforral

Bővebben...
 

HCA Hidroxi-citrátsav

Természetes növényi kivonat. Csökkenti az étvágyérzetet, gátolja a szénhidrátok zsírrá alakulását. Természetes termogenikus hatású.

 

Amitől óvakodjunk

 Effedrin, Adipex-retard

Amelyektől tartózkodjon…

Bővebben...
 

Éjszakai evészet

Egy diétázó bevallotta, hogy ”reggelire 3 tojásfehérjét és egy szelet kenyeret eszem. Tízóraira egy almát, ebédre egy könnyű levest és egy kis salátát, délután 5 körül pedig egy kis halat zöldségekkel.”Igen szigorúan hangzik, nemde?

Bővebben...
 

Gyorséttermek

Ha legközelebb menet közben megéhezel, akkor érdemesebb kihagyni az 1200 kalóriás „Big Mac„ Menüs ebédet.

Bővebben...
 

Tejsavófehérje

Tejsavófehérje

Tejsavófehérjét edzés előtt és után kell fogyasztani.

Bővebben...
 

A koffein csökkenti az izomfájdalmakat

A koffein csökkenti az izomfájdalmakat

Az edzők azt mondják: fájdalom nélkül nincs fejlődés, égni kell az izmoknak, hogy fejlődjenek.

Bővebben...
 

A hosszú élet titka

A hosszú élet titka

Tudományosan bizonyított tény, hogy aki takarékosan bánik a kalóriákkal, hosszabb ideig él.

Bővebben...
 

A korosodás és az elhízás

A korosodás és az elhízás

Általánosan megállapítható, hogy a legtöbb ember sokkal könnyebben hízik el ahogy egyre idősebb lesz, vonatkozik ez különösen hasi tájékra.

Bővebben...
 

A CLA zsírsav és a fogyókúra

A CLA zsírsav és a fogyókúra

A CLA zsírsav zsírcsökkentő és megelőzi az izomleépülést- vélik a tudósok. A CLA egy népszerű testzsírcsökkentő készítmény,

Bővebben...
 

Egészséges növények - Az áfonya

Pici, kerek, de ha sok van belőle, véd a rák ellen!

Lehet, hogy elsőre a kesernyés íz ugrik be az áfonyáról - ezek a mutatós bogyók azonban méretükhöz képest nagy csodákra képesek!

Bővebben...
 

E -Vitamin

E Vitamin hatása

Egyre hűvösebb napok köszöntenek be, érdemes hát odafigyelni az immunrendszerünkre, hogy egy kósza vírus ne vethesse vissza hetekre a kondíciónkat. C-vitamin? Igen, de nem árt egy kis E is...

Bővebben...
 

Egészséges Növények - Papaya

Papaya (Carica papaya)

Ezt a trópusi gyümölcsöt „paw paw” néven is ismerik.

Jellemzése:

A dinnyefélék családjába tartozik, téli importgyümölcseink között előkelő helyet foglal el illatos, egzotikus íze miatt.

Bővebben...
 

Szobabicikli

A szobabicikli

A szobabicikli edzés előnyös, ha odakint rossz az idő, vagy ha nincs elég helyed otthon, vagy nincs lehetőséged kint biciklizni.

Bővebben...
 

Elliptikus tréner

Elliptikus tréner

Az elliptikus tréner vagy cross trainer fitnesz eszköz a sétát és a futást imitálja, viszont a talp végig a gépen van, így nincs ütődés az izületeken, ezáltal csökkentve a sérülés kockázatát. Az elliptikus mozgás pontos másolata a futó mozgásnak.

Bővebben...
 

Ne szomjazz!

Ne szomjazz!

A sportital reklámja nem csupán üres szlogen
A szomjas ember szája kiszárad, csökken a nyáltermelése – ezek a jelzések mind arra figyelmeztetik, hogy szervezetének folyadékra van szüksége.

Bővebben...
 

A XXI. század legmodernebb legális telsesítményfokozói

Nitrogén Oxid Fokozók

A XXI. század legmodernebb legális telsesítményfokozói
Fantázianevükben szinte kivétel nélkül szerepel az No, illetve a Nitrogén Oxid, vagy Nitrox valamilyen megfelelője.

Bővebben...
 

Edzőtermi súlyzós edzések.

Ha az edzőtermi súlyzós edzést vizsgáljuk tudatosság, szervezettség szempontjából, akkor igen sok lépcsőfokot különböztethetünk meg.

Bővebben...
 

Tudjunk meg többet a futópad funkciókról

Tudjunk meg többet a futópad funkciókról

Sok különböző komplex része van egy futópad-nak, sokkal több, mint egy elliptika, evezőgép vagy szobakerékpár gépnek lehet .
Az alábbiakban vázoljuk a futógép legfontosabb jellemzőit:

Bővebben...
 

A nyújtás fontossága

A  nyújtás fontossága

Minden testedzés végén meg kell nyújtsuk izmainkat. A nyújtás segíthet az izomláz elkerülésében, csökkenti a sérülés veszélyét.
Különösen fontos hogy a nyújtás, a légcsere és a nyirok-keringés élénkítésével serkenti a méreganyagok kiürülését, ami elengedhetetlen a narancsbőr elleni harcunkban.

Bővebben...
 

Comb és vádli edzése nőknek

Bővebben...
 

A propolisz

A propolisz

A propolisz görög eredetű szó, annyit jelent: a város védelme, védelmezője. E város pedig eredetileg nem más, mint a méhek városa, a méhkas, ezt védelmezi a betolakodókkal és a különböző fertőzésekkel szemben egy különleges elixír, a propolisz. A propolisz gyógyhatását az emberiség a legrégibb idők óta ismeri. Arisztotelész „a fák könnyének” nevezte, s használta a gyógyászatban.

Bővebben...
 

L-Carnitin

L-Carnitin

Az L-Carnitin olyan aminosav származék, amely nem tartozik a fehérjék építőkövei közé, de mind a szív-, mind a vázizomban megtalálható.

Bővebben...
 

Mozogj nem mindennapi, új sporteszközökkel!

Mozogj nem mindennapi, új sporteszközökkel!

Unod már a súlyzózást, az ugrókötelezést, a hullahoppozást? Nemcsak a fitneszben vannak újabb és újabb irányzatok, hanem a tornaeszközök piaca is folyton bővül -  íme az új generációs szerek.

Bővebben...
 

Étrendkiegészítők

Étrend kiegészítők:

Minél szigorúbb diétát követ valaki, annál nagyobb szüksége lehet arra, hogy étrendjét kiegészítse különböző hasznos anyagokkal. Anélkül, hogy bármely gyártó bármilyen termékét reklámozni szeretném, felsorolom azokat, amelyekkel kapcsolatban nekem kedvező tapasztalataim voltak:

Bővebben...
 

5 hiba amit elkövethetsz az edzésterved összeállítása során

Az otthon összeállított edzésterveknek megvan az az előnyük, hogy jó esetben mindenki a saját igényeinek megfelelően tudja összeállítani, viszonylag rugalmasan, ám vannak csapdák, melyeket jobb elkerülni - ezekből szemezgetünk az alábbi cikkben.

Bővebben...
 

Kezdjünk fogyni!

Kezdjünk fogyni!
A zsírpárnáinkat leépítő diétával kapcsolatos felfogásunk és érzelmeink két véglet közt csaponganak.

Bővebben...
 

Alap edzésterv nőknek

Alap edzésterv nőknek
Kezdetben általánosságban heti három nap edzés ajánlható, az edzés napok közt egy nap pihenővel.

Bővebben...
 

Pattanj futópadra!

Pattanj futópadra!

Ne hagyd abba a testmozgást az ősz beköszöntével sem! Az edzőteremben számos olyan mozgásforma közül választhatsz, amelyek sokoldalúan és intenzíven mozgatják át az izmaidat és segítenek topformában tartani az alakod. Ilyen a futópad is.

Bővebben...
 

Szobakerékpár, Szobabicikli
rehabilitáció, trombózis, visszér

Bővebben...
 

Néhány gondolat a futópadról...

Néhány gondolat a futópadról...

vásárlási tanácsok futópad vásárláshoz

Bővebben...
 

Szakemberre szükség van
Az egészséges életmód részeként egyre többen érzik és tudatosítják magukban, hogy szükségük van mozgásra.

Bővebben...
 

Kardi(o)nális kérdések

Kardi(o)nális kérdések...
Nem csak a testsúlycsökkentés miatt fontos, hogy elkezdjük az edzéseket.

Bővebben...
 

A C vitaminról

C-vitamin
Napi használatra

Bővebben...
 
Fontos tudni
Ha nem akar közös edzőtermekben tréningezni, hanem saját kardiogépre vágyik, akkor egy pár jó tanács ahhoz, mire figyeljen oda a vásárlásnál.
Bővebben...
 

Futópad

Futópadot szeretne vásárolni, de nem tud választani?

Tekintse meg futópad ajánlatainkat!

Ismerje meg a futópadok legfontosabb jellemzőit! 

Vagy Hívjon most!
Azonnal válaszolunk futópaddal kapcsolatos kérdéseire!
Telefon:
+36 70 398 88 88

EGÉSZSÉGPÉNZTÁRAK

Cégünk által elfogadott egészségpénztár kártyák:

- Tempo
-
OTP
- Patika

- MKB

- K&H Medicina
- Vasutas
- Generali
- AXA
- Allianz
- Honvéd
- Danubius
- Aranykor
- ...

Cimkefelhô

fitnessBH Fitness futópad-ft NordicTrack futógépekfitness gép szállítás használt futópad fitnesz futópad megtalálhatja Kettler futópad GearRobust futógép NordicTrack futópad treadmill BH Fitness Luxor futópad M10 Bremshey futópadok BH futás Szolgáltatás Life Gear Hercules fitnessgép LifePro-Form Garancia Steelflex futópad proform futópad vásárlás Life Gear Skyline III. futópad futópad gyártók NordicTrack futógépfutópad ismertető BH Fitness futogepár futópadfutópad ismertet kondigép futopad sbh fitness Robust futópad fitness gép gyártók futópad plaza futógép akciós futópad bremshey BH Fitness futógép Kapcsolatfutópad Weslo futgép Panatta futópad edzőgépek Life Gear futópad futópadszállítás Weslo futópad Marathon  Luxor TOPLife futás Pro-Form futópadpenztarBh Fitness Mercury futópad  üzlet futópadok futópad márkák futópad edzés

Termékkeresô

Év Internetes Kereskedője

 

Év Internetes Kereskedője Díj 2017

 

Szavazok

Kosár tartalma

A bevásárlókosara jelenleg üres.

Megosztás

Ügyfélszolgálat

Telefonos
ügyfélszolgálat:

Hétfő-Péntek:
8.00 - 18.00

Szombat:
9.00 - 14.00

Telefon:
+36 70 398 88 88 

Jó ha tudja...

Néha nehezen igazodunk ki az edzésformák és a gépek garmadája között, pedig, ha tudjuk, mit szeretnénk elérni, könnyen szűkíthető a lehetőségek köre. Azok a hétköznapi dolgos emberek, akiknek nincs idejük edzőterembe járni, gyakran és szívesen választanak futópadot testük átmozgatásához.
Bővebben...
 

Ha egy kisebb lakásban élsz bizony nem könnyű megtalálni a megfelelő mozgási formát, mellyel edzésben tudod tartani magad. De ha nem szeretnél olimpiai csúcsokra törni, akkor egy jól kialakított és hasznos funkciókkal felvértezett futógép is igen csak jó választás lehet.

Bővebben...
 

Téves elképzelés, miszerint a futópadozás csak bemelegítésnek alkalmas és nem lehet vele látványos fogyást, vagy alakformálást elérni. Természetesen önmagában a futópad használata nem elegendő, ahogyan más edzésforma sem.

Bővebben...
 

Bár a nyári tikkasztó melegben elővigyázatosabban kell edzeni, futópadozni, azért a megszokott edzéstervet nem szükséges sem csökkenteni sem felborítani. Egyszerűen csak figyeljünk oda jobban a megfelelő mennyiségű folyadék bevitelére, amikor a futópadon vagyunk.

Bővebben...
 

A futópados edzés megfontolt választás annak, aki régen edzette testét vagy jelentős mennyiségű fogyást szeretne elérni. Nem kell és nem is szabad rögtön magasra téve a lécet, órákat futópadozni, az első napokon a futópadon elegendő 15-20 perc s ezt kell fokozatosan emelni, hogy néhány hét alatt elérjük az 1-1.5 órát.

Bővebben...
 

A szobabicikli otthonunkban

Egy szobakerékpár beszerzése után a legfontosabb teendő az, hogy hova fogjuk helyezni a megvásárolt eszközt. Mai cikkünkben jótanácsokkal látunk el a szobabicikli tárolásával kapcsolatban.

Bővebben...
 

Pulzusszám alapú edzés futópadon

A futópadok világában számos edzésforma és edzésterv található, melyet követhetünk annak érdekében, hogy jobb kondiba kerüljünk.  A rendszeres futás számos előnyökkel jár, ezért jó ha heti 3-4 alkalommal ráállunk a futópadra. A pulzusszám alapú edzésmódszerek rendkívül népszerűek a futni vágyók körében.

Bővebben...
 

A fittentartás legjobb módja, az evezőpad

A kutatások és felmérések egyöntetűen azt mutatják, hogy az evezés a második legizzasztóbb módja a testedzésnek és a testépítésnek. A fizikai terhelhetőség ily módja rendkívül eredményes és látványos is. 

Bővebben...
 

Lapos has gyorsan haspad segítségével

A has az egyik legkényesebb és legszembetűnőbb felület a testünkön. Ezért ha picit elengedjük magunkat evés vagy mozgáshiány tekintetében észrevétlenül tudnak a kilók gyarapodni. Ha változtatni szeretnél alakodon és a nyári strandolás közben nem szeretnéd magad feszélyezve és kínosan érezni a haspad bizony nagy segítség lehet számodra.

Bővebben...
 

Edzésprogramok pozitívumai futópadon

Futópados edzéseid során biztosan találkoztál már a futópad computerében található edzésprogram valamelyikével. Hogy az edzés sikeres és töretlen maradjon érdemes nem egy programnál leragadni, hanem minél többet kipróbálnod idővel. 

Bővebben...
 

Fogyás a szobabicajoddal!

Ahhoz, hogy komoly és meggyőző eredményt tudj a szobabicajoddal elérni érdemes jó pár tanácsot megfogadni. Ha kezdő vagy a szobakerékpár használata területén pár jó ötlettel máris enyhíteni tudsz a fogyókúra  nehezebb időszakain. 

Bővebben...
 

Amit mindenki bátran használhat: ellipszisjáró

Ha szeretnél rendszeresen mozogni, vagy szeretnél a családod számára egy otthoni fitnessgépet az ellipszisjáró más néven elliptika hasznos és kitartó társ lehet a mindennapokban.

Bővebben...
 

Főoldal | Rólunk | Termékek | Szolgáltatások | Akciók | Referenciák | Fitness tanácsok | Kapcsolat

oldaltérkép

www.elitefitness.hu - futópad, futópadok, szobabicikli, szobakerékpárok - vásárlás, tanácsok
- Otthoni futópad - Profi futópadok - Fitnesstermi futópad - Motoros futópadok - Mechanikus futópad - Felhajtható futógép - Összecsukható futógépek - Női futópadok -
Futópad tanácsadás. Futópad házhoz szállítás. Futópad üzembe helyezés. Futópad szerelés. Futópad javítás.További kellemes böngészést kíván az Elite Fitness.

Partnereink: futopad-shop.hu - Profi futópadok, Visa Sport - Edzőtermi fitness gépek Olaszországból