Most itt van:

Elite Fitness, futópad, kondigép, szobabicikli, elliptikus tréner

Pattanj futópadra!

Pattanj futópadra!

Ne hagyd abba a testmozgást az ősz beköszöntével sem! Az edzőteremben számos olyan mozgásforma közül választhatsz, amelyek sokoldalúan és intenzíven mozgatják át az izmaidat és segítenek topformában tartani az alakod. Ilyen a futópad is.

Lassan és visszavonhatatlanul véget érnek azok a hónapok, amelyek kedveznek a szabadtéri mozgásoknak: idáig nagyokat kirándulhattál, körbekerékpározhattad a Balatont vagy a Velencei-tavat, indulhattál utcai futóversenyeken, megmászhattál olyan dombokat, amelyek hegyeknek tűntek. Most pedig beköszöntött az esős rossz idő, amikor úgy gondolod: mindennek búcsút inthetsz. Ám ez nem így van.

A futás szerelmesei gyakran utasítanak el minden edzőtermi mozgásformát. Tény, hogy megfelelő öltözékben télen is lehet futni a szabadban, de miért ne űzhetnéd kedvenc mozgásformád kellemes hőmérsékletben, kényelmes körülmények között, ha kint mínuszok vannak és nincs kedved minden reggel több kiló meleg ruhát magaddal cipelni.

Nézzünk néhány érvet, amelyek a futópad mellett szólnak és ugyanúgy pozitív
meglepetéseket okozhatnak az amatőr futónak, mint a professzionális teljesítménysportolónak!

- Ízületkímélő
A futófelület enyhe rugózásának köszönhetően, talajfogáskor, a test ízületei nem ütődnek (Ellentétben azzal, amikor betonon futsz.) A futópad dinamikája hasonló ahhoz, mint amikor  füvön vagy a rekortán borítású pályán futsz.

- Pontos, mérhető visszejelzés a teljesítményedről
A futópad kijelzőjén folyamatosan nyomon tudod követni az aktuális sebességedet, a futópad meredekségét, a megtett távolságot, az elégetett kalóriák számát, az eltelt időt és a  szívritmusodat. Ezáltal teljesítményed ellenőrizhetővé, edzésed könnyen adminisztrálhatóvá válik.

- Változatos
Azzal, hogy a futópadon töltött idő unalmas, csak annyiban értek egyet, hogy a külső körülmények adottak és nem élvezheted ahogy a fák tovatűnnek melletted. Az edzés felépítése azonban rengeteg variációt kínál. A sebességgel, emelkedővel-lejtővel, a beállított idővel, különböző résztávokkal, iramváltásokkal különösen izgalmas edzéstervet állíthatsz össze magadnak. Ha még ez sem lenne elég, akkor  kipróbálhatod az előre beprogramozott profilok valamelyikét, vagy gyaloglás közben megnézheted a kedvenc sorozatod a TV-ben.

- Fejleszti a gyorsulási képességed
A profi futók a futópadot elsősorban a gyorsaság fejlesztésére használják. A rutinszerű szabadtéri edzések közben gyakran rögzülnek olyan sebességbeli határok, amelyeket az idegrendszer nem képes áttörni. Azáltal, hogy a futópad szalagja, a beállított sebességnek megfelelően kigördül a talpad alól, jobb tempóban tudsz edzeni, mint szabadtéri futáskor. Ezzel a becsapással az idegrendszer adoptálja az erősebb tempót, amelyet később képes leszel produkálni a szabadtéri edzéseid alkalmával is. A legjobb futópadok akár 20 km/óra sebesség fölé is képesek gyorsulni, amely 3 percen belül 1000 méter megtételét jelenti.

Amire figyelned kell a futópados edzés alatt:

  • Viselj kényelmes cipőt és sportruházatot!
  • Ne feledkezz meg a folyadékpótlásról!
  • Figyelj a helyes testtartásra, miközben a futópad kijelzőjét figyeled. Tekinteted nézzen előre, hogy meg tudd tartani az ideális futópozíciódat. Ha egy tükörrel szemben futsz, akkor folyamatosan tudsz a mozdulataidon csiszolni és az eddigi hibáidat is javítani tudod
  • Minden induláskor fokozatosan növeld a sebességet. Ha befejezted az edzést, fokozatosan lassítsd a  futófelületet, majd teljesen állítsd meg, mert csak így szállhatsz le biztonsággal róla.  
 

 

Futópad

Futópadot szeretne vásárolni, de nem tud választani?

Tekintse meg futópad ajánlatainkat!

Ismerje meg a futópadok legfontosabb jellemzôit! 

Vagy Hívjon most!
Azonnal válaszolunk futópaddal kapcsolatos kérdéseire!
Telefon:
+36 30 313 77 00

EGÉSZSÉGPÉNZTÁRAK

Cégünk által elfogadott egészségpénztár kártyák:

- Tempo
-
OTP
- Patika

- MKB

- K&H Medicina
- Vasutas
- Generali
- AXA
- Allianz
- Honvéd
- Danubius
- Aranykor
- ...

Cimkefelhô

fitnessBH Fitness futópad-ft NordicTrack futógépekfitness gép szállítás használt futópad fitnesz futópad megtalálhatja Kettler futópad GearRobust futógép NordicTrack futópad treadmill BH Fitness Luxor futópad M10 Bremshey futópadok BH futás Szolgáltatás Life Gear Hercules fitnessgép LifePro-Form Garancia Steelflex futópad proform futópad vásárlás Life Gear Skyline III. futópad futópad gyártók NordicTrack futógépfutópad ismertető BH Fitness futogepár futópadfutópad ismertet kondigép futopad sbh fitness Robust futópad fitness gép gyártók futópad plaza futógép akciós futópad bremshey BH Fitness futógép Kapcsolatfutópad Weslo futgép Panatta futópad edzőgépek Life Gear futópad futópadszállítás Weslo futópad Marathon  Luxor TOPLife futás Pro-Form futópadpenztarBh Fitness Mercury futópad  üzlet futópadok futópad márkák futópad edzés

Termékkeresô

Év Internetes Kereskedője

 

Év Internetes Kereskedője Díj 2017

 

Szavazok

Kosár tartalma

A bevásárlókosara jelenleg üres.

Megosztás

ügyfélszolgálat - futópad, elektromos futópad, szobabicikli, futógép, fitness gépekkel kapcsolatosan

Jó ha tudja...

Néha nehezen igazodunk ki az edzésformák és a gépek garmadája között, pedig, ha tudjuk, mit szeretnénk elérni, könnyen szűkíthető a lehetőségek köre. Azok a hétköznapi dolgos emberek, akiknek nincs idejük edzőterembe járni, gyakran és szívesen választanak futópadot testük átmozgatásához.
Bővebben...
 

Ha egy kisebb lakásban élsz bizony nem könnyű megtalálni a megfelelő mozgási formát, mellyel edzésben tudod tartani magad. De ha nem szeretnél olimpiai csúcsokra törni, akkor egy jól kialakított és hasznos funkciókkal felvértezett futógép is igen csak jó választás lehet.

Bővebben...
 

Téves elképzelés, miszerint a futópadozás csak bemelegítésnek alkalmas és nem lehet vele látványos fogyást, vagy alakformálást elérni. Természetesen önmagában a futópad használata nem elegendő, ahogyan más edzésforma sem.

Bővebben...
 

Bár a nyári tikkasztó melegben elővigyázatosabban kell edzeni, futópadozni, azért a megszokott edzéstervet nem szükséges sem csökkenteni sem felborítani. Egyszerűen csak figyeljünk oda jobban a megfelelő mennyiségű folyadék bevitelére, amikor a futópadon vagyunk.

Bővebben...
 

A futópados edzés megfontolt választás annak, aki régen edzette testét vagy jelentős mennyiségű fogyást szeretne elérni. Nem kell és nem is szabad rögtön magasra téve a lécet, órákat futópadozni, az első napokon a futópadon elegendő 15-20 perc s ezt kell fokozatosan emelni, hogy néhány hét alatt elérjük az 1-1.5 órát.

Bővebben...
 

A szobabicikli otthonunkban

Egy szobakerékpár beszerzése után a legfontosabb teendő az, hogy hova fogjuk helyezni a megvásárolt eszközt. Mai cikkünkben jótanácsokkal látunk el a szobabicikli tárolásával kapcsolatban.

Bővebben...
 

Pulzusszám alapú edzés futópadon

A futópadok világában számos edzésforma és edzésterv található, melyet követhetünk annak érdekében, hogy jobb kondiba kerüljünk.  A rendszeres futás számos előnyökkel jár, ezért jó ha heti 3-4 alkalommal ráállunk a futópadra. A pulzusszám alapú edzésmódszerek rendkívül népszerűek a futni vágyók körében.

Bővebben...
 

A fittentartás legjobb módja, az evezőpad

A kutatások és felmérések egyöntetűen azt mutatják, hogy az evezés a második legizzasztóbb módja a testedzésnek és a testépítésnek. A fizikai terhelhetőség ily módja rendkívül eredményes és látványos is. 

Bővebben...
 

Lapos has gyorsan haspad segítségével

A has az egyik legkényesebb és legszembetűnőbb felület a testünkön. Ezért ha picit elengedjük magunkat evés vagy mozgáshiány tekintetében észrevétlenül tudnak a kilók gyarapodni. Ha változtatni szeretnél alakodon és a nyári strandolás közben nem szeretnéd magad feszélyezve és kínosan érezni a haspad bizony nagy segítség lehet számodra.

Bővebben...
 

Edzésprogramok pozitívumai futópadon

Futópados edzéseid során biztosan találkoztál már a futópad computerében található edzésprogram valamelyikével. Hogy az edzés sikeres és töretlen maradjon érdemes nem egy programnál leragadni, hanem minél többet kipróbálnod idővel. 

Bővebben...
 

Fogyás a szobabicajoddal!

Ahhoz, hogy komoly és meggyőző eredményt tudj a szobabicajoddal elérni érdemes jó pár tanácsot megfogadni. Ha kezdő vagy a szobakerékpár használata területén pár jó ötlettel máris enyhíteni tudsz a fogyókúra  nehezebb időszakain. 

Bővebben...
 

Amit mindenki bátran használhat: ellipszisjáró

Ha szeretnél rendszeresen mozogni, vagy szeretnél a családod számára egy otthoni fitnessgépet az ellipszisjáró más néven elliptika hasznos és kitartó társ lehet a mindennapokban.

Bővebben...
 

Főoldal | Rólunk | Termékek | Szolgáltatások | Akciók | Referenciák | Fitness tanácsok | Kapcsolat

oldaltérkép

www.elitefitness.hu - futópad, futópadok, szobabicikli, szobakerékpárok - vásárlás, tanácsok
- Otthoni futópad - Profi futópadok - Fitnesstermi futópad - Motoros futópadok - Mechanikus futópad - Felhajtható futógép - Összecsukható futógépek - Női futópadok -
Futópad tanácsadás. Futópad házhoz szállítás. Futópad üzembe helyezés. Futópad szerelés. Futópad javítás.További kellemes böngészést kíván az Elite Fitness.

Partnereink: futopad-shop.hu - Profi futópadok, Visa Sport - Edzőtermi fitness gépek Olaszországból