Most itt van:

Elite Fitness, futópad, kondigép, szobabicikli, elliptikus tréner

Ne szomjazz!

Ne szomjazz!

A sportital reklámja nem csupán üres szlogen
A szomjas ember szája kiszárad, csökken a nyáltermelése – ezek a jelzések mind arra figyelmeztetik, hogy szervezetének folyadékra van szüksége.

A felnőtt ember szervezetének 60%-a víz. Számszerűsítve egy 70 kg-os ember esetében ez nagyjából 42 liternek felel meg. Mivel víz (ill. folyadék) nélkül a szervezet nem képes ellátni alapvető funkcióit és annak hiánya esetén nagyon gyorsan és érzékenyen reagál, ezért a folyadékot folyamatosan biztosítani kell számára.
Már régóta ismertek azok a dogmák, melyek szerint egy felnőttnek naponta két liter folyadékot kell fogyasztania ahhoz, hogy egészséges maradjon. Ez azonban nem általánosítható, mivel az ember folyadékigényét számos tényező befolyásolja, melyeket együttesen kell figyelembe venni a megfelelő mértékű bevitel meghatározásához. Ennek mennyisége többek között függ a nemtől, a testsúlytól, a levegő hőmérsékletétől és páratartalmától, az egyén egészségi állapotától, edzettségi szintjétől, a munkavégzés nagyságától, stb.
Általában a nőknek kisebb a folyadékigénye, mint a férfiaknak, illetve a sportolók több folyadékot igényelnek, mint azok, akik nem élnek aktív életet. Ugyanúgy fennáll a különbség eltérő környezeti viszonyok között végzett munka esetében is, pl. egy 8 C-os és egy 30 C-os hőmérsékleten végzett tevékenység folyadékigényének összehasonlításakor. Edzett, felnőtt sportolók napi szükséglete akár 5-6 liter is lehet, de nehézsúlyú testépítőknél, különösen diétázás alkalmával ez az érték a 8-10 litert is elérheti.

A test a folyadékhiányra szomjúságérzettel reagál, amely arra figyelmeztet, hogy a szervezetben olyan mértékű a folyadékvesztés, hogy azt mielőbb pótolni kell. Ezt az erek falában és a szívben található különböző receptorok jelzik a hipotalamusz felé. Ezt követően a fenti ingerület a köztiagyban található szomjúságközpontban szomjúságérzetet vált ki.
Szeretnék eloszlatni néhány tévhitet, amelyek a folyadékfogyasztással, illetve a folyadékvesztéssel hozhatók összefüggésbe:
• Attól hogy Ön kevesebbet iszik, a testsúlya nem csökken (legfeljebb időszakosan), ráadásul nemcsak hogy nem segíti, hanem egyenese gátolja az eredményes diétát és a zsírégetést.
Extrém példa: egy edzőtábor alkalmával, napi 7 óra edzéssel olyan dehidtartált állapotba került a szervezetem (annak ellenére, hogy napi 5 liter folyadékot fogyasztottam), hogy csak a negyedik nap végére vált normálissá a folyadékegyensúlyom.
A dehidratáltság jele pl. a rozsdabarna vizelet-ürítés, teljesítményromlás, lassú regenerációs idő, izomgörcsök, savasodás stb.

Ne várd meg míg a véred be sürüsödik és rosszul vagy!!!

A Víz Nagyon fontos tehát sokat belőlle főleg nyáron

 

Futópad

Futópadot szeretne vásárolni, de nem tud választani?

Tekintse meg futópad ajánlatainkat!

Ismerje meg a futópadok legfontosabb jellemzôit! 

Vagy Hívjon most!
Azonnal válaszolunk futópaddal kapcsolatos kérdéseire!
Telefon:
+36 30 313 77 00

EGÉSZSÉGPÉNZTÁRAK

Cégünk által elfogadott egészségpénztár kártyák:

- Tempo
-
OTP
- Patika

- MKB

- K&H Medicina
- Vasutas
- Generali
- AXA
- Allianz
- Honvéd
- Danubius
- Aranykor
- ...

Cimkefelhô

fitnessBH Fitness futópad-ft NordicTrack futógépekfitness gép szállítás használt futópad fitnesz futópad megtalálhatja Kettler futópad GearRobust futógép NordicTrack futópad treadmill BH Fitness Luxor futópad M10 Bremshey futópadok BH futás Szolgáltatás Life Gear Hercules fitnessgép LifePro-Form Garancia Steelflex futópad proform futópad vásárlás Life Gear Skyline III. futópad futópad gyártók NordicTrack futógépfutópad ismertető BH Fitness futogepár futópadfutópad ismertet kondigép futopad sbh fitness Robust futópad fitness gép gyártók futópad plaza futógép akciós futópad bremshey BH Fitness futógép Kapcsolatfutópad Weslo futgép Panatta futópad edzőgépek Life Gear futópad futópadszállítás Weslo futópad Marathon  Luxor TOPLife futás Pro-Form futópadpenztarBh Fitness Mercury futópad  üzlet futópadok futópad márkák futópad edzés

Termékkeresô

Év Internetes Kereskedője

 

Év Internetes Kereskedője Díj 2017

 

Szavazok

Kosár tartalma

A bevásárlókosara jelenleg üres.

Megosztás

ügyfélszolgálat - futópad, elektromos futópad, szobabicikli, futógép, fitness gépekkel kapcsolatosan

Jó ha tudja...

Néha nehezen igazodunk ki az edzésformák és a gépek garmadája között, pedig, ha tudjuk, mit szeretnénk elérni, könnyen szűkíthető a lehetőségek köre. Azok a hétköznapi dolgos emberek, akiknek nincs idejük edzőterembe járni, gyakran és szívesen választanak futópadot testük átmozgatásához.
Bővebben...
 

Ha egy kisebb lakásban élsz bizony nem könnyű megtalálni a megfelelő mozgási formát, mellyel edzésben tudod tartani magad. De ha nem szeretnél olimpiai csúcsokra törni, akkor egy jól kialakított és hasznos funkciókkal felvértezett futógép is igen csak jó választás lehet.

Bővebben...
 

Téves elképzelés, miszerint a futópadozás csak bemelegítésnek alkalmas és nem lehet vele látványos fogyást, vagy alakformálást elérni. Természetesen önmagában a futópad használata nem elegendő, ahogyan más edzésforma sem.

Bővebben...
 

Bár a nyári tikkasztó melegben elővigyázatosabban kell edzeni, futópadozni, azért a megszokott edzéstervet nem szükséges sem csökkenteni sem felborítani. Egyszerűen csak figyeljünk oda jobban a megfelelő mennyiségű folyadék bevitelére, amikor a futópadon vagyunk.

Bővebben...
 

A futópados edzés megfontolt választás annak, aki régen edzette testét vagy jelentős mennyiségű fogyást szeretne elérni. Nem kell és nem is szabad rögtön magasra téve a lécet, órákat futópadozni, az első napokon a futópadon elegendő 15-20 perc s ezt kell fokozatosan emelni, hogy néhány hét alatt elérjük az 1-1.5 órát.

Bővebben...
 

A szobabicikli otthonunkban

Egy szobakerékpár beszerzése után a legfontosabb teendő az, hogy hova fogjuk helyezni a megvásárolt eszközt. Mai cikkünkben jótanácsokkal látunk el a szobabicikli tárolásával kapcsolatban.

Bővebben...
 

Pulzusszám alapú edzés futópadon

A futópadok világában számos edzésforma és edzésterv található, melyet követhetünk annak érdekében, hogy jobb kondiba kerüljünk.  A rendszeres futás számos előnyökkel jár, ezért jó ha heti 3-4 alkalommal ráállunk a futópadra. A pulzusszám alapú edzésmódszerek rendkívül népszerűek a futni vágyók körében.

Bővebben...
 

A fittentartás legjobb módja, az evezőpad

A kutatások és felmérések egyöntetűen azt mutatják, hogy az evezés a második legizzasztóbb módja a testedzésnek és a testépítésnek. A fizikai terhelhetőség ily módja rendkívül eredményes és látványos is. 

Bővebben...
 

Lapos has gyorsan haspad segítségével

A has az egyik legkényesebb és legszembetűnőbb felület a testünkön. Ezért ha picit elengedjük magunkat evés vagy mozgáshiány tekintetében észrevétlenül tudnak a kilók gyarapodni. Ha változtatni szeretnél alakodon és a nyári strandolás közben nem szeretnéd magad feszélyezve és kínosan érezni a haspad bizony nagy segítség lehet számodra.

Bővebben...
 

Edzésprogramok pozitívumai futópadon

Futópados edzéseid során biztosan találkoztál már a futópad computerében található edzésprogram valamelyikével. Hogy az edzés sikeres és töretlen maradjon érdemes nem egy programnál leragadni, hanem minél többet kipróbálnod idővel. 

Bővebben...
 

Fogyás a szobabicajoddal!

Ahhoz, hogy komoly és meggyőző eredményt tudj a szobabicajoddal elérni érdemes jó pár tanácsot megfogadni. Ha kezdő vagy a szobakerékpár használata területén pár jó ötlettel máris enyhíteni tudsz a fogyókúra  nehezebb időszakain. 

Bővebben...
 

Amit mindenki bátran használhat: ellipszisjáró

Ha szeretnél rendszeresen mozogni, vagy szeretnél a családod számára egy otthoni fitnessgépet az ellipszisjáró más néven elliptika hasznos és kitartó társ lehet a mindennapokban.

Bővebben...
 

Főoldal | Rólunk | Termékek | Szolgáltatások | Akciók | Referenciák | Fitness tanácsok | Kapcsolat

oldaltérkép

www.elitefitness.hu - futópad, futópadok, szobabicikli, szobakerékpárok - vásárlás, tanácsok
- Otthoni futópad - Profi futópadok - Fitnesstermi futópad - Motoros futópadok - Mechanikus futópad - Felhajtható futógép - Összecsukható futógépek - Női futópadok -
Futópad tanácsadás. Futópad házhoz szállítás. Futópad üzembe helyezés. Futópad szerelés. Futópad javítás.További kellemes böngészést kíván az Elite Fitness.

Partnereink: futopad-shop.hu - Profi futópadok, Visa Sport - Edzőtermi fitness gépek Olaszországból