Most itt van:

Elite Fitness, futópad, kondigép, szobabicikli, elliptikus tréner

A XXI. század legmodernebb legális telsesítményfokozói

Nitrogén Oxid Fokozók

A XXI. század legmodernebb legális telsesítményfokozói
Fantázianevükben szinte kivétel nélkül szerepel az No, illetve a Nitrogén Oxid, vagy Nitrox valamilyen megfelelője.

Ezen termékek mutatják meg a tényleges különbséget a legkorszerűbb, legmegbízhatóbb, legjobb kutató-laboratóriumokkal és hozzáértő szakembergárdával rendelkező, jobb nevű termékgyártók – és az esetleg silányabb minőségű (bár sokszor lényegesen olcsóbb) gyártók és forgalmazók termékei között. Aki már próbálta a különböző változatokat, az tudja, miről beszélek. Amelyik termék nem tartalmazza a megfelelő összetételű és kombinációjú alapanyagokat megfelelő dózisban az már az első pár edzés után ki fog derülni – ugyanis nem fogunk érezni tőle szinte semmit.
A legjobb esetben is ezek a termékek maximum némi aminosav-komplexszel rendelkeznek és ráadásul abból sem túl nagy dózisban, - nem túl jól felszívódó képességgel. Nem árt, ha kikérjük egy jó, nem elfogult táplálkozási szakértő, edző tanácsát, illetve olyan sportolókét, akik már próbáltak néhányat az említett termékek közül.


Mit várhatunk a terméktől?
A nitrogén-oxid fokozók a természetes növekedési hormon képzését, felszabadítását befolyásoló termékek, melyek biztosítják a minőségi izomnövekedést, a mérsékelt zsír mobilizációt (fokozva a zsíranyagcserét). Mindemellett az edzések időtartamára megfelelő energiát biztosít, kitolva a fájdalom és fáradtság küszöböt. Fokozza az izmok vérellátását, teltségét. Gyakori, hogy az edzések közben jóval kevesebb szériával maximálisan be tudjuk „durrantani” az izmokat. Extra oxigénhez juttatja az izmokat és az egész szervezetet, ezáltal javítja az állóképességet is, illetve csökkenti a savasodás esélyét. Segítséget az izomláz elkerülésében.

Lássuk a legfontosabb, e termékekben előforduló alapanyagokat:
Egészen biztos, hogy a növekedési hormonszintet fokozó aminosav(ak)-ból tartalmaz néhányat, legtöbbször az Arginin némely módosított verzióját (L-arginine-xanthinol nicotinate, L-arginine-alpha-ketoglutarate, L-argininen methyl ester dihydrochloride).
Illetve L-Arginine Taurinate, L-Arginine Ketoisocaproic Acid, L-Arginine Pyroglutamate is lehet a komplexben. Nem ritka, hogy az egyéb „ rásegítő” és GH fokozó aminosavak közül előfordul még bennük az :-Ornitin, a Glutamin, a Glycin, vagy a Lyzin aminosavak, melyek bizonyos mértékben mind hasonló céllal alkalmazhatók.
További fontos összetevők lehetnek a teljesség igénye nélkül L-citrulline, NADH, Sildenafil (Epimedium grandiflorum, más néven püspöksüveg), Gypenoside, Jiaogulan (levél kovonat – Gynos-temma Pentaphyllum.)
Teljes listát nehéz felállítani az alapanyagokról, mivel szinte hónapról hónapra kerülnek piacra No fokozók – még jó minőségűek is, ezért csak néhány fontos hatóanyagot említek meg.

A kutatások szerint a növekedési hormon szintet is meg dobhatja!

 

Futópad

Futópadot szeretne vásárolni, de nem tud választani?

Tekintse meg futópad ajánlatainkat!

Ismerje meg a futópadok legfontosabb jellemzôit! 

Vagy Hívjon most!
Azonnal válaszolunk futópaddal kapcsolatos kérdéseire!
Telefon:
+36 30 313 77 00

EGÉSZSÉGPÉNZTÁRAK

Cégünk által elfogadott egészségpénztár kártyák:

- Tempo
-
OTP
- Patika

- MKB

- K&H Medicina
- Vasutas
- Generali
- AXA
- Allianz
- Honvéd
- Danubius
- Aranykor
- ...

Cimkefelhô

fitnessBH Fitness futópad-ft NordicTrack futógépekfitness gép szállítás használt futópad fitnesz futópad megtalálhatja Kettler futópad GearRobust futógép NordicTrack futópad treadmill BH Fitness Luxor futópad M10 Bremshey futópadok BH futás Szolgáltatás Life Gear Hercules fitnessgép LifePro-Form Garancia Steelflex futópad proform futópad vásárlás Life Gear Skyline III. futópad futópad gyártók NordicTrack futógépfutópad ismertető BH Fitness futogepár futópadfutópad ismertet kondigép futopad sbh fitness Robust futópad fitness gép gyártók futópad plaza futógép akciós futópad bremshey BH Fitness futógép Kapcsolatfutópad Weslo futgép Panatta futópad edzőgépek Life Gear futópad futópadszállítás Weslo futópad Marathon  Luxor TOPLife futás Pro-Form futópadpenztarBh Fitness Mercury futópad  üzlet futópadok futópad márkák futópad edzés

Termékkeresô

Év Internetes Kereskedője

 

Év Internetes Kereskedője Díj 2017

 

Szavazok

Kosár tartalma

A bevásárlókosara jelenleg üres.

Megosztás

ügyfélszolgálat - futópad, elektromos futópad, szobabicikli, futógép, fitness gépekkel kapcsolatosan

Jó ha tudja...

Néha nehezen igazodunk ki az edzésformák és a gépek garmadája között, pedig, ha tudjuk, mit szeretnénk elérni, könnyen szűkíthető a lehetőségek köre. Azok a hétköznapi dolgos emberek, akiknek nincs idejük edzőterembe járni, gyakran és szívesen választanak futópadot testük átmozgatásához.
Bővebben...
 

Ha egy kisebb lakásban élsz bizony nem könnyű megtalálni a megfelelő mozgási formát, mellyel edzésben tudod tartani magad. De ha nem szeretnél olimpiai csúcsokra törni, akkor egy jól kialakított és hasznos funkciókkal felvértezett futógép is igen csak jó választás lehet.

Bővebben...
 

Téves elképzelés, miszerint a futópadozás csak bemelegítésnek alkalmas és nem lehet vele látványos fogyást, vagy alakformálást elérni. Természetesen önmagában a futópad használata nem elegendő, ahogyan más edzésforma sem.

Bővebben...
 

Bár a nyári tikkasztó melegben elővigyázatosabban kell edzeni, futópadozni, azért a megszokott edzéstervet nem szükséges sem csökkenteni sem felborítani. Egyszerűen csak figyeljünk oda jobban a megfelelő mennyiségű folyadék bevitelére, amikor a futópadon vagyunk.

Bővebben...
 

A futópados edzés megfontolt választás annak, aki régen edzette testét vagy jelentős mennyiségű fogyást szeretne elérni. Nem kell és nem is szabad rögtön magasra téve a lécet, órákat futópadozni, az első napokon a futópadon elegendő 15-20 perc s ezt kell fokozatosan emelni, hogy néhány hét alatt elérjük az 1-1.5 órát.

Bővebben...
 

A szobabicikli otthonunkban

Egy szobakerékpár beszerzése után a legfontosabb teendő az, hogy hova fogjuk helyezni a megvásárolt eszközt. Mai cikkünkben jótanácsokkal látunk el a szobabicikli tárolásával kapcsolatban.

Bővebben...
 

Pulzusszám alapú edzés futópadon

A futópadok világában számos edzésforma és edzésterv található, melyet követhetünk annak érdekében, hogy jobb kondiba kerüljünk.  A rendszeres futás számos előnyökkel jár, ezért jó ha heti 3-4 alkalommal ráállunk a futópadra. A pulzusszám alapú edzésmódszerek rendkívül népszerűek a futni vágyók körében.

Bővebben...
 

A fittentartás legjobb módja, az evezőpad

A kutatások és felmérések egyöntetűen azt mutatják, hogy az evezés a második legizzasztóbb módja a testedzésnek és a testépítésnek. A fizikai terhelhetőség ily módja rendkívül eredményes és látványos is. 

Bővebben...
 

Lapos has gyorsan haspad segítségével

A has az egyik legkényesebb és legszembetűnőbb felület a testünkön. Ezért ha picit elengedjük magunkat evés vagy mozgáshiány tekintetében észrevétlenül tudnak a kilók gyarapodni. Ha változtatni szeretnél alakodon és a nyári strandolás közben nem szeretnéd magad feszélyezve és kínosan érezni a haspad bizony nagy segítség lehet számodra.

Bővebben...
 

Edzésprogramok pozitívumai futópadon

Futópados edzéseid során biztosan találkoztál már a futópad computerében található edzésprogram valamelyikével. Hogy az edzés sikeres és töretlen maradjon érdemes nem egy programnál leragadni, hanem minél többet kipróbálnod idővel. 

Bővebben...
 

Fogyás a szobabicajoddal!

Ahhoz, hogy komoly és meggyőző eredményt tudj a szobabicajoddal elérni érdemes jó pár tanácsot megfogadni. Ha kezdő vagy a szobakerékpár használata területén pár jó ötlettel máris enyhíteni tudsz a fogyókúra  nehezebb időszakain. 

Bővebben...
 

Amit mindenki bátran használhat: ellipszisjáró

Ha szeretnél rendszeresen mozogni, vagy szeretnél a családod számára egy otthoni fitnessgépet az ellipszisjáró más néven elliptika hasznos és kitartó társ lehet a mindennapokban.

Bővebben...
 

Főoldal | Rólunk | Termékek | Szolgáltatások | Akciók | Referenciák | Fitness tanácsok | Kapcsolat

oldaltérkép

www.elitefitness.hu - futópad, futópadok, szobabicikli, szobakerékpárok - vásárlás, tanácsok
- Otthoni futópad - Profi futópadok - Fitnesstermi futópad - Motoros futópadok - Mechanikus futópad - Felhajtható futógép - Összecsukható futógépek - Női futópadok -
Futópad tanácsadás. Futópad házhoz szállítás. Futópad üzembe helyezés. Futópad szerelés. Futópad javítás.További kellemes böngészést kíván az Elite Fitness.

Partnereink: futopad-shop.hu - Profi futópadok, Visa Sport - Edzőtermi fitness gépek Olaszországból