Most itt van:

Elite Fitness, futópad, kondigép, szobabicikli, elliptikus tréner

JA slide show

Futópad otthonunkban!

Ha azt szeretnéd, hogy a futás örömeit és jótékony hatását nem csupán a szabadban vagy az edzőteremben élveznéd jó ötlet otthonunkba megvásárolni egy futópadot. Akár sétához, kocogáshoz vagy egy nagyobb tempójú futáshoz is hasznos és kitartó barát lehet egy otthonra vásárolt futópad, amit akár az egész család használhat.

Futópad otthonunkban!

Ha azt szeretnéd, hogy a futás örömeit és jótékony hatását nem csupán a szabadban vagy az edzőteremben élveznéd jó ötlet otthonunkba megvásárolni egy futópadot. Akár sétához, kocogáshoz vagy egy nagyobb tempójú futáshoz is hasznos és kitartó barát lehet egy otthonra vásárolt futópad, amit akár az egész család használhat. Mivel a gyaloglás és a futás az egyik legtermészetesebb módja a testünk karbantartására nagyon sokan veszik igénybe ezt a mozgásformát. A mai futópadok intelligens és egyszerű lehetőséget nyújtanak abban az esetben, ha tenni szeretnél egészségedért. Napjaink futópadjai igen sokrétűek, mind a rajtunk elvégezhető edzésformák, mind küllemük és technikai adottságukat tekintve. Szerencsére a legtöbb futópad összecsukható, így a tárolásra és a mozdíthatóságra sem kell ügyelnünk. Abban az esetben, ha kedvet kaptunk egy futópad megvásárlására igen sok szempontot kell figyelembe vennünk. Először is fel kell vázolnunk magunkban, hogy mennyit szeretnénk költeni rá, mennyi időt szeretnénk rajta tölteni, valamint milyen szintű lesz a kihasználtsága. Technikai szempontok alapján nagy gondot kell fordítanunk arra, hogy milyen futópadot vásárlunk. Napjainkban megbízható és jó minőségű futópadok állnak rendelkezésünkre, melynek karbantartása nem igényel különösebb időt és szakértelmet. Mechanikai szempontok alapján a vásárlásnál figyelembe kell vennünk, hogy a futópadnak milyen a motorja, a futófelület nagysága, rugalmassága, elektronikus vagy pedig manuális dőlésszög-beállítása, milyen edzésprogramokat kínál számunkra, valamint a tárolhatósága is nagyon fontos szempont, főleg ha kisebb lakásban élünk. 

Szép Napot Hölgyek-Urak!

 

Futópad

Futópadot szeretne vásárolni, de nem tud választani?

Tekintse meg futópad ajánlatainkat!

Ismerje meg a futópadok legfontosabb jellemzôit! 

Vagy Hívjon most!
Azonnal válaszolunk futópaddal kapcsolatos kérdéseire!
Telefon:
+36 30 313 77 00

EGÉSZSÉGPÉNZTÁRAK

Cégünk által elfogadott egészségpénztár kártyák:

- Tempo
-
OTP
- Patika

- MKB

- K&H Medicina
- Vasutas
- Generali
- AXA
- Allianz
- Honvéd
- Danubius
- Aranykor
- ...

Cimkefelhô

fitnessBH Fitness futópad-ft NordicTrack futógépekfitness gép szállítás használt futópad fitnesz futópad megtalálhatja Kettler futópad GearRobust futógép NordicTrack futópad treadmill BH Fitness Luxor futópad M10 Bremshey futópadok BH futás Szolgáltatás Life Gear Hercules fitnessgép LifePro-Form Garancia Steelflex futópad proform futópad vásárlás Life Gear Skyline III. futópad futópad gyártók NordicTrack futógépfutópad ismertető BH Fitness futogepár futópadfutópad ismertet kondigép futopad sbh fitness Robust futópad fitness gép gyártók futópad plaza futógép akciós futópad bremshey BH Fitness futógép Kapcsolatfutópad Weslo futgép Panatta futópad edzőgépek Life Gear futópad futópadszállítás Weslo futópad Marathon  Luxor TOPLife futás Pro-Form futópadpenztarBh Fitness Mercury futópad  üzlet futópadok futópad márkák futópad edzés

Termékkeresô

Kosár tartalma

A bevásárlókosara jelenleg üres.

Megosztás

ügyfélszolgálat - futópad, elektromos futópad, szobabicikli, futógép, fitness gépekkel kapcsolatosan

Jó ha tudja...

A szobabicikli otthonunkban

Egy szobakerékpár beszerzése után a legfontosabb teendő az, hogy hova fogjuk helyezni a megvásárolt eszközt. Mai cikkünkben jótanácsokkal látunk el a szobabicikli tárolásával kapcsolatban.

Bővebben...
 

Pulzusszám alapú edzés futópadon

A futópadok világában számos edzésforma és edzésterv található, melyet követhetünk annak érdekében, hogy jobb kondiba kerüljünk.  A rendszeres futás számos előnyökkel jár, ezért jó ha heti 3-4 alkalommal ráállunk a futópadra. A pulzusszám alapú edzésmódszerek rendkívül népszerűek a futni vágyók körében.

Bővebben...
 

A fittentartás legjobb módja, az evezőpad

A kutatások és felmérések egyöntetűen azt mutatják, hogy az evezés a második legizzasztóbb módja a testedzésnek és a testépítésnek. A fizikai terhelhetőség ily módja rendkívül eredményes és látványos is. 

Bővebben...
 

Lapos has gyorsan haspad segítségével

A has az egyik legkényesebb és legszembetűnőbb felület a testünkön. Ezért ha picit elengedjük magunkat evés vagy mozgáshiány tekintetében észrevétlenül tudnak a kilók gyarapodni. Ha változtatni szeretnél alakodon és a nyári strandolás közben nem szeretnéd magad feszélyezve és kínosan érezni a haspad bizony nagy segítség lehet számodra.

Bővebben...
 

Edzésprogramok pozitívumai futópadon

Futópados edzéseid során biztosan találkoztál már a futópad computerében található edzésprogram valamelyikével. Hogy az edzés sikeres és töretlen maradjon érdemes nem egy programnál leragadni, hanem minél többet kipróbálnod idővel. 

Bővebben...
 

Fogyás a szobabicajoddal!

Ahhoz, hogy komoly és meggyőző eredményt tudj a szobabicajoddal elérni érdemes jó pár tanácsot megfogadni. Ha kezdő vagy a szobakerékpár használata területén pár jó ötlettel máris enyhíteni tudsz a fogyókúra  nehezebb időszakain. 

Bővebben...
 

Amit mindenki bátran használhat: ellipszisjáró

Ha szeretnél rendszeresen mozogni, vagy szeretnél a családod számára egy otthoni fitnessgépet az ellipszisjáró más néven elliptika hasznos és kitartó társ lehet a mindennapokban.

Bővebben...
 

Tartsuk karban futópadunkat!

Miután sikerült beszereznünk egy olyan futópadot, amiről úgy gondoljuk, hogy jó hasznát vesszük nem szabad elfednünk azt, hogy érdemes karbantartani a hosszú élettartam érdekében! Ha hasznát szeretnéd venni még sok-sok év után is futópadodnak a legfontosabb karbantartási teendőket ne hanyagoljuk el!

Bővebben...
 

Az evezőpad, mint összetett fitnessgép

Az evezőpad, mint hatékony fitnesseszköz nagyon rég a fitnesspiacon található. Máig rengetegen használják és azok száma is folyamatosan emelkedik, akik otthonukba szereznek be egy hosszú élettartamú megbízható márkájú terméket. A test minden fontosabb izmát megmozgatja, ráadásul a fogyókúrában is hatékony partner. Rendkívül összetett edzésmódszerei gyökeresen megváltoztathatja életed, ha kellő komolysággal állsz az edzéshez.

Bővebben...
 

Szobakerékpározás, mint egészségjavító mozgásforma

A szobabicajozás számos pozitív egészségügyi és alakformáló hatást gyakorol az edzeni vágyó személyek szervezetére. Napjaink egyik legnépszerűbb kardioeszköze, mely jobbá teszi az életed minden tekintetben.

Bővebben...
 

Futópados edzés okosan!

A futás a mindennapi ember természetes és alapvető mozgásformája. Ha valaki szeretne változtatni életstílusán és elkezdi a rendszeres testmozgást beépíteni életébe, a futópaddal biztosan találkozni fog.  Akár gyalogolunk, kocogunk, vagy erőltetett tempót diktálunk egyiket sem lehet félvállról venni, mert sérüléstveszélyt rejt magában minden gyakorlat ha nem figyelünk, ezért alkalmazzunk pár tippet mai cikkünkből.

Bővebben...
 

Milyen egy tökéletes haspad számodra?

Az edzésben használt kisebb fitnesskellékek között különösen fontos megismernünk a haspadot, ha arányosan izmolt, egészséges testet szeretnénk magunknak kiharcolni a rendszeres edzéssel és testmozgással. A hasnál van a legegyöntetűbb válasz az emberek körében, mikor azt kérdezik milyen hasat szeretnénk. A válasz mindenki szájából azt, hogy keményet és laposat, lehetőleg kockásat!

Bővebben...
 

Főoldal | Rólunk | Termékek | Szolgáltatások | Akciók | Referenciák | Fitness tanácsok | Kapcsolat

oldaltérkép

www.elitefitness.hu - futópad, futópadok, szobabicikli, szobakerékpárok - vásárlás, tanácsok
- Otthoni futópad - Profi futópadok - Fitnesstermi futópad - Motoros futópadok - Mechanikus futópad - Felhajtható futógép - Összecsukható futógépek - Női futópadok -
Futópad tanácsadás. Futópad házhoz szállítás. Futópad üzembe helyezés. Futópad szerelés. Futópad javítás.További kellemes böngészést kíván az Elite Fitness.

Partnereink: futopad-shop.hu - Profi futópadok, Visa Sport - Edzőtermi fitness gépek Olaszországból