Most itt van:

Elite Fitness, futópad, kondigép, szobabicikli, elliptikus tréner

Szakemberre szükség van
Az egészséges életmód részeként egyre többen érzik és tudatosítják magukban, hogy szükségük van mozgásra.

A sportolás nem csupán az izmokat tartja karban, de jó közérzetet is biztosít, s nem utolsósorban a szervezet is kevesebb alvást igényel, ha rendszeresen mozgunk. Egyre többen választják az edzőtermi vagy éppen az otthoni gépekkel történő edzést. Téves elképzelés azonban, hogy ezek az edzések csupán súlyemelgetésből állnak. A gépek többségén kardioedzéseket is végezhetünk, melyek a fittségünk megőrzésében segítenek. Nemre és korhatárra való tekintet nélkül használhatjuk ezeket a programokat.


Az otthoni edzés
Otthon azok az emberek tréningeznek, akik idő szűkében vannak, vagy rosszul érzik magukat társaságban, esetleg fóbiáktól szenvednek.
- Az otthoni felszerelések megvételekor - mondja a szakember - nagyon fontos odafigyelnünk, hogy olyan helyen vásároljunk, ahol garanciafeltételek vannak, illetve esetleges problémák felmerülésével visszamehetünk egy szakemberhez. Bátran vegyünk otthoni használatra gépet, hiszen akár kedvenc sorozatunk közben is mozoghatunk. Az otthoni edzéseknél ügyeljünk arra - hívja fel a figyelmet Attila -, hogy a sérülések elkerülése éredekében olvassunk szaklapokat, használjunk internetet, ahol on-line trénerek segítenek bármikor, illetve kérjük ki tapasztalt barátaink tanácsait.
Minden időszakban ajánlott a szauna bármely fajtájának - infra, finn - használata, hiszen az izmok regenerálódását elősegíti, de télen a meleg nagyon jól tud esni egy kiadós edzés után. - Lényeges, hogy edzés és szaunázás során sose felejtkezzünk meg a folyadék pótlásáról, mely víz vagy sportital legyen. Illetve szaunázás során a frissítő tusolások növelik a hatékonyságot - mondja mondja Jurkó Attila, fitnesztermék-menedzser.

 

Vélemények

Kovács Kálmán:
Én sajnos nem bővelkedem szabadidőben, ezért nem tudok konditerembe járni. Otthon oldom meg az edzést, melyre kialakítottam egy kisebb helyiséget a lakásban. Szerencsére már vannak a piacon olyan kis helyigényű, multifunkciós kondigépek, amelyeket egyszerű használni. Például a futópadom összezárható, mely kb. 2 négyzetméter helyet foglal. Fontos szempont az is, hogy a saját használatra vásárolt gépek ára 1-2 év alatt megtérül, jobban járok, mintha fitneszterembe járnék. Ha segítségre van szükségem, a fiamat vonom be, így ő is motivációt kaphat! Az én lakásomban kizárt dolog, hogy előforduljon: ruhafogasként funkcionáljon egy megvásárolt gép. Szakember segítségével vásároltuk az eszközöket, így minden tökéletesen működik az én igényeimnek és adottságaimnak megfelelően.

 

Futópad

Futópadot szeretne vásárolni, de nem tud választani?

Tekintse meg futópad ajánlatainkat!

Ismerje meg a futópadok legfontosabb jellemzôit! 

Vagy Hívjon most!
Azonnal válaszolunk futópaddal kapcsolatos kérdéseire!
Telefon:
+36 30 313 77 00

EGÉSZSÉGPÉNZTÁRAK

Cégünk által elfogadott egészségpénztár kártyák:

- Tempo
-
OTP
- Patika

- MKB

- K&H Medicina
- Vasutas
- Generali
- AXA
- Allianz
- Honvéd
- Danubius
- Aranykor
- ...

Cimkefelhô

fitnessBH Fitness futópad-ft NordicTrack futógépekfitness gép szállítás használt futópad fitnesz futópad megtalálhatja Kettler futópad GearRobust futógép NordicTrack futópad treadmill BH Fitness Luxor futópad M10 Bremshey futópadok BH futás Szolgáltatás Life Gear Hercules fitnessgép LifePro-Form Garancia Steelflex futópad proform futópad vásárlás Life Gear Skyline III. futópad futópad gyártók NordicTrack futógépfutópad ismertető BH Fitness futogepár futópadfutópad ismertet kondigép futopad sbh fitness Robust futópad fitness gép gyártók futópad plaza futógép akciós futópad bremshey BH Fitness futógép Kapcsolatfutópad Weslo futgép Panatta futópad edzőgépek Life Gear futópad futópadszállítás Weslo futópad Marathon  Luxor TOPLife futás Pro-Form futópadpenztarBh Fitness Mercury futópad  üzlet futópadok futópad márkák futópad edzés

Termékkeresô

Év Internetes Kereskedője

 

Év Internetes Kereskedője Díj 2017

 

Szavazok

Kosár tartalma

A bevásárlókosara jelenleg üres.

Megosztás

ügyfélszolgálat - futópad, elektromos futópad, szobabicikli, futógép, fitness gépekkel kapcsolatosan

Jó ha tudja...

Néha nehezen igazodunk ki az edzésformák és a gépek garmadája között, pedig, ha tudjuk, mit szeretnénk elérni, könnyen szűkíthető a lehetőségek köre. Azok a hétköznapi dolgos emberek, akiknek nincs idejük edzőterembe járni, gyakran és szívesen választanak futópadot testük átmozgatásához.
Bővebben...
 

Ha egy kisebb lakásban élsz bizony nem könnyű megtalálni a megfelelő mozgási formát, mellyel edzésben tudod tartani magad. De ha nem szeretnél olimpiai csúcsokra törni, akkor egy jól kialakított és hasznos funkciókkal felvértezett futógép is igen csak jó választás lehet.

Bővebben...
 

Téves elképzelés, miszerint a futópadozás csak bemelegítésnek alkalmas és nem lehet vele látványos fogyást, vagy alakformálást elérni. Természetesen önmagában a futópad használata nem elegendő, ahogyan más edzésforma sem.

Bővebben...
 

Bár a nyári tikkasztó melegben elővigyázatosabban kell edzeni, futópadozni, azért a megszokott edzéstervet nem szükséges sem csökkenteni sem felborítani. Egyszerűen csak figyeljünk oda jobban a megfelelő mennyiségű folyadék bevitelére, amikor a futópadon vagyunk.

Bővebben...
 

A futópados edzés megfontolt választás annak, aki régen edzette testét vagy jelentős mennyiségű fogyást szeretne elérni. Nem kell és nem is szabad rögtön magasra téve a lécet, órákat futópadozni, az első napokon a futópadon elegendő 15-20 perc s ezt kell fokozatosan emelni, hogy néhány hét alatt elérjük az 1-1.5 órát.

Bővebben...
 

A szobabicikli otthonunkban

Egy szobakerékpár beszerzése után a legfontosabb teendő az, hogy hova fogjuk helyezni a megvásárolt eszközt. Mai cikkünkben jótanácsokkal látunk el a szobabicikli tárolásával kapcsolatban.

Bővebben...
 

Pulzusszám alapú edzés futópadon

A futópadok világában számos edzésforma és edzésterv található, melyet követhetünk annak érdekében, hogy jobb kondiba kerüljünk.  A rendszeres futás számos előnyökkel jár, ezért jó ha heti 3-4 alkalommal ráállunk a futópadra. A pulzusszám alapú edzésmódszerek rendkívül népszerűek a futni vágyók körében.

Bővebben...
 

A fittentartás legjobb módja, az evezőpad

A kutatások és felmérések egyöntetűen azt mutatják, hogy az evezés a második legizzasztóbb módja a testedzésnek és a testépítésnek. A fizikai terhelhetőség ily módja rendkívül eredményes és látványos is. 

Bővebben...
 

Lapos has gyorsan haspad segítségével

A has az egyik legkényesebb és legszembetűnőbb felület a testünkön. Ezért ha picit elengedjük magunkat evés vagy mozgáshiány tekintetében észrevétlenül tudnak a kilók gyarapodni. Ha változtatni szeretnél alakodon és a nyári strandolás közben nem szeretnéd magad feszélyezve és kínosan érezni a haspad bizony nagy segítség lehet számodra.

Bővebben...
 

Edzésprogramok pozitívumai futópadon

Futópados edzéseid során biztosan találkoztál már a futópad computerében található edzésprogram valamelyikével. Hogy az edzés sikeres és töretlen maradjon érdemes nem egy programnál leragadni, hanem minél többet kipróbálnod idővel. 

Bővebben...
 

Fogyás a szobabicajoddal!

Ahhoz, hogy komoly és meggyőző eredményt tudj a szobabicajoddal elérni érdemes jó pár tanácsot megfogadni. Ha kezdő vagy a szobakerékpár használata területén pár jó ötlettel máris enyhíteni tudsz a fogyókúra  nehezebb időszakain. 

Bővebben...
 

Amit mindenki bátran használhat: ellipszisjáró

Ha szeretnél rendszeresen mozogni, vagy szeretnél a családod számára egy otthoni fitnessgépet az ellipszisjáró más néven elliptika hasznos és kitartó társ lehet a mindennapokban.

Bővebben...
 

Főoldal | Rólunk | Termékek | Szolgáltatások | Akciók | Referenciák | Fitness tanácsok | Kapcsolat

oldaltérkép

www.elitefitness.hu - futópad, futópadok, szobabicikli, szobakerékpárok - vásárlás, tanácsok
- Otthoni futópad - Profi futópadok - Fitnesstermi futópad - Motoros futópadok - Mechanikus futópad - Felhajtható futógép - Összecsukható futógépek - Női futópadok -
Futópad tanácsadás. Futópad házhoz szállítás. Futópad üzembe helyezés. Futópad szerelés. Futópad javítás.További kellemes böngészést kíván az Elite Fitness.

Partnereink: futopad-shop.hu - Profi futópadok, Visa Sport - Edzőtermi fitness gépek Olaszországból